0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritMakedonija.SlajderPolitikë

Qeveria as nuk ka negociuar, as nuk do të negociojë për identitetin dhe gjuhën maqedonase, komentet e Georgievskit janë qëndrimi i tij personal, theksoi Kryeministri

Qeveria as nuk ka negociuar, as nuk do të negociojë për identitetin maqedonas dhe gjuhën maqedonase. Kjo është e drejtë universale e të gjitha kombeve që të kenë gjuhën e tyre dhe të kenë identitetin e tyre kombëtar, kjo është një çështje që është qartë dhe e fiksuar pa dyshim me statutet ndërkombëtare. Mendimi i partnerit tonë të koalicionit, Lubco Georgievskit është mendimi i tij personal.

Back to top button
Close
Close