0_Magazinë.PortalKuriozitete

Qese me marihuanë bien nga qielli në Tel-Aviv

Njerëzit të cilët dje u gjetën në sheshin Rabin në Tel Aviv, Izrael, ishin dëshmitarë të një droni i cili fluturonte mbi ta dhe "i qëllonte" me qese plot me kanabis. 

Tel Aviv, 4 shtator 2020 (MIA) – Njerëzit të cilët dje u gjetën në sheshin Rabin në Tel Aviv, Izrael, ishin dëshmitarë të një droni i cili fluturonte mbi ta dhe “i qëllonte” me qese plot me kanabis.

Në videon e publikuar në Telegram, një kalimtar ka mori dy paketa dhe thotë: “Ky me të vërtetë është kanabis?…Do të kontrollojmë”. Grupi “Droni i gjelbër angazhohet për legalizimin e marihuanës. Emri dhe slogani i grupit “Dashuri falas janë shkruar në pdo paketë.

Policia, megjithatë, paralajmëroi se qeset mund të përfundonin në duart e fëmijëve, sepse disa prej tyre ranë në këndet për fëmijë.

Në vitin 2018, Izraeli e dekriminalizoi kanabisin me ligj me të cilin lejohet që një person të kapet tre herë  me sasi për përdorim personal. Por, nëse ndonjërin e kapin për të katërtën herë, hapet procedurë penale. ar/

Таг
Back to top button
Close
Close