BotëBotë.Portal

Qentë e Bajdenit nga Shtëpia e Bardhë kthehen në Vilmington

Dy qentë e presidentit amerikan Xho Bajden dhe zonjës ë parë Xhil Bajden javën e kaluar janë kthyer në shtëpinë familjarë të Bajdenit në Vilmington pasi ata kanë qenë agresiv në Shtëpinë e Bardhë, shkruan Si-En-En.

Back to top button
Close
Close