0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Qasje drejt internetit përmes rrjetit mobil kanë 1 348 663 parapagues

Përfundimisht me tremujorin e tretë vitin e kaluar në shtet  janë regjistruar 1 348 663 parapagues me qasje drejt internetit me shtrirje të gjerë dhe të ngushtë përmes rrjeteve mobile, që është për 92 048 më shumë krahasuar me tremujorin e dytë, përkatësisht për 46 000 në krahasim me tremujorin e tretë në vitin 2019, tregojnë të dhënat më të reja që u publikoi Agjencia për komunikime elektronike (AKE).

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close