0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKD

Qamil Rushiti emërohet koordinator i Myftinisë së Kërçovës

 Në ceremoni solemne kreu i BFI-së së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Shaqir efendi Fetahu, mbrëmë e emëroi koordinatorin e ri të Myftinisë në Kërçovë, Qamil efendi Rushiti. Imamët e pothuajse të të gjitha xhamive në Kërçovë dhe Pllasnicë ishin të pranishëm në këtë akt solemn.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close