ЕвропаЕвропа.Портал

Путин предложен за Нобелова награда за мир

Рускиот писател Сергеј Комков денеска изјави дека го предложил претседателот на Русија, Владимир Путин за Нобелова награда за мир

Back to top button
Close
Close