EvropëEvropë.Portal

Putin: Pandemia shkaktoi krizë të thellë në Rusi, por përgjigja ishte adekuate

Presidenti rus, Vlladimir Putin pretendon se kriza e shkaktuar nga pandemia e koronavirusit në vend është e thellë, me implikime negative për qytetarët.

Moskë, 16 korrik 2020 (MIA) – Presidenti rus, Vlladimir Putin pretendon se kriza e shkaktuar nga pandemia e koronavirusit në vend është e thellë, me implikime negative për qytetarët.

“Thellësia e krizës është dëshmuar si serioze, me implikime të mëdha negative për qytetarët”, deklaroi sot Putini në një takim kushtuar buxhetit federal për vitin 2021 dhe planet për periudhën e vitit 2022 dhe 2023, njoftoi TASS.

Sidoqoftë, Putini shprehu kënaqësi për përgjigjen ndaj krizës. “Nuk ishte pa probleme, as nuk kishte pengesa, por ne kryesisht i goditëm pikat e duhura, përfshirë fondet e drejtpërdrejta për familjet me fëmijë, rritjen e përfitimeve të papunësisë, rritjen e numrit të porosive për kompanitë në industritë kryesore dhe një set masash të tjera”, potencoi Putin. ls/fab

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close