EvropëEvropë.Portal

Putin: Është regjistruar edhe vaksina e dytë kundër koronavirusit EpiVakKorona

Presidenti rus Vlladimir Putin sot paralajmëroi regjistrim të vaksinës së dytë ruse kundër koronavirusit dhe regjistrim të afërt të të tretës.

Back to top button
Close
Close