EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Putin është për heqjen e patentave për vaksinat

Presidenti rus Vlladimir Putin sot deklaroi se është për heqjen e patentave për vaksinat kundër Kovid-19, sipas propozimit të SHBA-së, në mënyrë që të përshpejtohet prodhimi dhe distribuimi I vaksinave në mbarë botën.

Back to top button
Close
Close