0_Web_Ballina - SllajderBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiMakedonija.Slajder

Pushteti pret efekte të dukshme në ekonomi në kuartalin e parë dhe paralajmëron 23 miliard denarë për investimet kapitale

Qeveria pret efektet e masave të saj për stabilizim të ekonomisë të bëhen të dukshme  në kuartalin e parë të vitit, ndërsa nga LSDM-ja qeveritare arrijnë paralajmërime për investime të rreth 23 miliardë denarëve në investimet kapitale gjatë vitit 2021.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close