ОпштествоОпштински вести

Пуштена во употреба сензорна соба во ООУ „Христијан Тодоровски Карпош“ во Драгоманце

Од денеска пуштена е во употреба целосно опремена сензорна соба во општинското основно училиште „Христијан Тодоровски Карпош“ во селото Драгоманце во Општината Старо Нагоричане.

Back to top button
Close
Close