Фотосервис

Пуштање во употреба Зоопарк во склоп на средното училиште „Браќа Миладиновци“

Министерката за образование и наука Мила Царовска на пуштање во употреба Зоопарк во склоп на средното училиште „Браќа Миладиновци“

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close