0_MIA Investigon.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritBiznesMakedonija.SlajderShoqëriTemë

Punëtorët shënojnë Ditën Ndërkombëtare të Punës me shkelje të shumta të të drejtave të punëtorëve

Pagat e papaguara ose të ulura, presioni mbi punëtorët për të nënshkruar marrëveshje të ndërprerjes së punësimit, keqpërdorimi i ndihmës shtetërore për pagimin e pagave dhe mosrespektimi i Ligjit për Sigurinë dhe Shëndetin në punë janë disa nga shkeljet e punëtorëve 'të drejtat me të cilat punëtorët do të festojnë Ditën Ndërkombëtare të Punës këtë vit.

Back to top button
Close
Close