KulturëKulturë.Portal

Puna e Institutit promovohet në përvjetorin e Besëlidhjes së Lezhës

Në shenjë të përkujtimit të 577-vjetorit të Besëlidhjes së Lezhës, si njërën nga ngjarjet më të rëndësishme në historinë tonë, me Skënderbeun si kryeprijës, u promovua veprimtaria e bujshme hulumtuese-shkencore dhe botuese e Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve – Shkup për vitin 2020, me ç ‘rast në mënyrë të veçantë u fol rreth librit të autorit Bajram Kosumi: “Letërsia nga burgu”.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close