0_Sport,Portal0_Web_Përzgjedhja e redaktoritFutboll

Publiku kthehet në Premier Ligë me ndalesë për të bërë tifo me zë të lartë

Tifozët në Premier Ligë, pas një pauze prej gati dhjetë muajsh, më në fund do të kthehen në stadiumet e futbollit këtë fundjavë, në numër të reduktuar dhe në përputhje të plotë me masat për parandalim të përhapjes së koronavirusit.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close