KulturëKulturë.Portal

Publikohet trileri i filmit “I treturi” nga Arben Thaçi

Aktorët e mëdhenj shqiptar si Sotiraq Bratko, Eva Alikaj shihen në trilerin dramatik të filmit më të ri ”I treturi” nga regjisori Arben Thaçi. Filmi artistik është i metrazhit të gjatë dhe ka një kohëzgjatje prej 1h e 40 min.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close