0_Web_Актуелно0_МИА Истражува.ПорталДописници МКДКултураКултура.ПорталКултура.СлајдерТема

Публицитетот на македонскиот фестивал „Илинденски денови“ во државата и во странство

Грижата за публицитетот на Републичкиот фестивал на народни песни и игри „Илинденски денови“ е вкоренета од 1971 година, а на тоа посочува богата архива.

Back to top button
Close
Close