0_MIA Investigon.PortalE përzgjedhur

Pse hakerat rus nuk kanë frikë nga Gjermania?

Spitali universitar i Dyseldorfit ishte i paralizuar për dy javë në fillim të shtatorit të këtij viti. Si rezultat i sulmit të hakerëve, dhjetëra servera u bllokuan, pacientët duhej të dërgoheshin në spitale të tjera dhe një grua vdiq. Autoritetet lokale thonë se gjurmët e hakerave çojnë drejt Rusisë

Back to top button
Close
Close