Svet.SlajderЕвропаЕвропа.Портал

Првпат по сто години именуван рабин како верски советник во германската армија

Првпат по сто години и 76 години по завршувањето на холокаустот денеска е именуван рабин како верски советник во германската армија

Back to top button
Close
Close