0_Web_АктуелноСветСвет.Портал

Први два случаи на Ковид-19 на Маршалските Острови, остатокот од светот со рекордни бројки

Едно од ретките места во светот без коронавирус, Маршалските Острови, ги забележа првите два случаја на зараза.

Back to top button
Close
Close