0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталМакедонија.СлајдерОпштество

Првачињата по општество од најрана возраст ќе учат за почитување меѓу себе, на повозрасните, на различностите и средината во која живеат

Материјалот за учење по општество за прво одделение е осмислен да ги задоволи интересите на денешните деца како што се креативноста, љубопитност и истражувањето, вели Гликерија Илиоска, авторка на учебникот за прво одделение по предметот општество.

Back to top button
Close
Close