0_Македонија.ПорталГраѓански сектор

Прва Регионална конференција за вмрежување на македонската дијаспора во Скопје

Во хотелот „Холидеј Ин“ во Скопје вечерва е отворена првата Регионална конференција за вмрежување на македонската дијаспора, во организација на Агенцијата за иселеништво.

Back to top button
Close
Close