Biznis.SlajderБизнисЕкономија

Прва регионална конференција за опстанок на угостителството во услови на КОВИД-19

Скопје денеска и утре е домаќин на првата регионална конференција „КОВИД-19 - неформален партнер: Угостителите во очекување на вториот бран” чија цел е да се согледаат последиците од ударот на првиот корона бран во угостителството, но и да се изнајдат начини за ублажување на последиците од вториот бран.

Back to top button
Close
Close