0_Web_АктуелноЛинк во живоОпштество

Прв академски час на Правниот факултет „Јустинијан Први“ (во живо)

Прв академски час на Правниот факултет „Јустинијан Први“ на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје.

Скопје, 1 октомври 2020 (МИА) – Прв академски час на Правниот факултет „Јустинијан Први“ на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје.      

Прв академски час на Правниот факултет

Posted by MИА.mk on Четврток, 01 октомври 2020

     

 

·

·

Back to top button
Close
Close