0_Maqedoni.Portal0_Web_Përzgjedhja e redaktoritMakedonija.SlajderPolitikëVideo deklaratë

Protokolli për NATO kaloi në Komisionin e Parlamentit francez, nesër pritet edhe në mbledhje plenare

Sot me shumicë të mirë kaloi ratifikimi i Protokollit për anëtarësim në NATO në Komisionin në Parlamentin francez dhe pritet nesër të kalojë në mbledhje plenare. Për Spanjën nuk do të doja t'i vendosë nën thjerrëz, kuptohet se ka vullnet të madh politik edhe ai ratifikim i fundit të finalizohet në mënyrë që NATO-ja ta ketë vendin e 30-të anëtar.

Back to top button
Close
Close