СветСвет.Портал

Против Наваз Шариф поднесени обвиненија за бунт

Пакистанската полиција денеска поднесе обвиненија за бунт против поранешниот премиер Наваз Шариф и членови на неговата партија неколку дена пред закажаните митинзи на опозицијата со цел уривање на Владата.

Back to top button
Close
Close