БалканБалкан.Портал

Протести во Истабул поради растот на цените

Неколку илјади лица, меѓу кои дел носеа и жолти елеци, се собраа денеска на протест во Истанбул во знак на незадоволство од растот на цените во Турција.

Back to top button
Close
Close