Политички партии

Протест со автомобили на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје и во Штип

ВМРО-ДПМНЕ за денеска најавува нов протест со автомобили против, како што велат, мафијата и за слобода и правда.

Back to top button
Close
Close