СветСвет.Слајдер

Протести на бразилското автохтоно население

Повеќе од 6.000 домородни Бразилци вчера протестираа пред Врховниот суд во Бразилија барајќи да не се одзема земјата на нивните предци и да се прогласи за заштитено подрачје

Back to top button
Close
Close