Botë

Protestë për legalizimin e abortit në Meksikë

Gra protestuese të cilat kërkojnë legalizim të abortit janë përleshur me policinë dhe kanë hedhur kotej molotovi në rrugët e Meksikës. 

Back to top button
Close
Close