Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Protestë në Tetovë – që të mos vuajnë këmbësorët e Rrugës industriale kërkohet vendosje e policëve të shtrirë dhe masa të tjera

- Protestë me bllokimin e komunikacionit në bulevardin "Video Smilevski - Bato" më i njohur si Rruga industriale u mbajt sot në Tetovë në shenjë të revoltës së banorëve të atjeshëm dhe qytetarët tjerë për shkak të aksidenteve të shpeshta në komunikacion në të cilat pësojnë këmbësorët. Më 13 janar në këtë seksion jetën e e humbi një vajzë gjashtëvjeçare. 

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close