BotëBotë.Portal

Protestë në Libi në mbështetje të presidentit

Mijëra qytetarë kanë dalë në rrugët e Bejrutit që të mbështesin presidentin e Libisë, Mishel Aun dhe reformat politike të cilat i ka propozuar.

Back to top button
Close
Close