Partitë politike

Protestë me automobila e VMRO-DPMNE-së në Shkup dhe në Shtip

VMRO-DPMNE për sot paralajmëron protestë të re me automobila kundër, siç thonë ata, mafies dhe për liri dhe drejtësi.

Back to top button
Close
Close