Korrespondentë MKDPartitë politikePolitikë

Protestë me automjete të VMRO-DPMNE-së në Kumanovë

Në Kumanovë sonte po mbahet protestë e anëtarëve dhe mbështetësve të VMRO-DPMNE-së kundër, siç thonë nga komiteti komunal, krimit, korrupsionit, padrejtësisë dhe përndjekjes. Për shkak të pandemisë, protesta po mbahet me automjete në bulevardet qendrore dhe rrugët në Kumanovë me shoqërim policor.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close