BallkanBallkan.PortalKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Protestë masive në Athinë, Cipras dhe Varufakis së bashku me demonstruesit (foto)

Masivisht dhe me tensione në fund, përfundoi protesta në qendër të Athinës për shënimin e Ditës së punës, por edhe kundër ligjit të ri për marrëdhënie të punës të Qeverisë greke, lajmëroi korrespondentja e MIA-s.

Back to top button
Close
Close