0_Maqedoni.PortalShoqëri

Protestë kundër reformave të paralajmëruara në arsim

Prindërit të organizuar përmes iniciativës "Libra dhe mësim duhet të ketë”këtë pasdite filluan marsh protestues para Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, para Qeverisë dhe pastaj para Kuvendit.

Back to top button
Close
Close