BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Protestë e qetë e nxënësve dhe mësimdhënësve në Athinë

"Maska nuk është mbrojtja e vetme", "Jepni para edhe për arsim", "Arsimim, shëndet, siguri në të gjitha shkollat", janë një pjesë e porosive që nxënësit, prindërit dhe mësimdhënësit  i dërguan gjatë protestës së qetë të sotme në qendrën e Athinës, duke kërkuar  të ndërmerren të gjitha masat e domosdoshme në shkolla.

Back to top button
Close
Close