EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Protestë e punonjësve shëndetësorë në Francë

Punonjësit shëndetësorë francezë protestuan sot kundër kushteve të shteruara për punë gjatë pandemisë së koronavirusit dhe kërkuan nga Qeveria të angazhojë më shumë punëtorë.

Back to top button
Close
Close