Partitë politike

Protesta të VMRO-DPMNE-së në shtatë qytete

VMRO-DPMNE sonte mbajti protesta me lëvizje të kolonës së automjeteve nëpër rrugët e shtatë qyteteve në shtet kundër, siç thonë nga partia, krimi, korrupsioni, padrejtësitë dhe ndjekja. Përveç në Shkup, në të njejtën kohë protesta pati edhe në Veles, Ohër, Kumanovë, Prilep, Shtip, Manastir.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close