Partitë politike

Protesta të VMRO-DPMNE-së në Shkup dhe në 15 qytete të tjera nëpër vend

Sot nga Shkupi dhe 15 qytete të tjera, qytetarët do t'i thonë Zaevit mjaftë është me poshtërime dhe shitje të historisë, dorëheqje menjëherë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close