0_Web_AktualeBotëBotë.PortalSvet.Slajder

Protesta në Uashington për shkak të “vjedhjes zgjedhore”

Grupet djathtiste dhe ithtarët e presidentit aktual Donald Tramp paralajmëruan për sot protesta në Uashington, siç theksojnë për shkak të "vjedhjes zgjedhore" të kryer në zgjedhjet presidenciale.

Back to top button
Close
Close