BotëBotë.Portal

Protesta në Portland dhe Sietëll për shkak të inaugurimit të Bajdenit

Protestuesit  antiqeveritarë në Portland dhe Sietëll i kanë thyer zyrat e Partisë Demokratike dhe disa objekte të tjera, gjatë konfliktit të mbrëmshëm me policinë, duke protestuar kundër inaugurimit të presidentit amerikan Xho Bajdenit.

Back to top button
Close
Close