BotëSvet.Slajder

Protesta në Brazil për shkak të përgjigjes joadekuate ndaj pandemisë

Mijëra qytetarë të Brazilit kanë dalë dje në rrugë mbarë vendin, duke i akuzuar presidentin Zhair Bolsonaro dhe Qeverinë për menaxhim joefikas me pandeminë, posaçërisht për shkak të furnizimit të ngadalshëm të vaksinave dhe që ka shfaqur dyshim në arsyeshmërinë për mbajtjen e maskave.

Back to top button
Close
Close