BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Protesta në Athinë në kuadër të grevës së përgjithshme në Greqi (foto)

Nën slloganët "Masa për mbrojtjen e shëndetit dhe të ardhurave", "Shëndetësi falas për të gjithë", "Jepni para për shëndetësi", sot në Athinë u mbajtën disa tubime të ndara, të organizuara nga federata dhe shoqata të ndryshme që marrin pjesë në grevën e përgjithshme 24 orëshe të Sindikatës së të punësuarve në sektorin shtetëror në Greqi, njofton korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close