0_Македонија.ПорталСкопје

Протест на пожарникарите на Град Скопје

Пожарникарите на Град Скопје во моментов во Бригадата во Автокоманда протестираат поради не исплаќањето на надоместокт за опасност при работа, за кој пред 18 месеци Судот донел пресуда во нивна корист, а Градот се уште не го вметнува во платата.

Back to top button
Close
Close