Фотосервис

Протест на КСС по повод 1 Мај

Протест во организација на Конфедерација на слободни синдикати на Македонија (КСС) по повод Меѓународниот ден на трудот – 1 Мај

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close