ЕвропаСвет.Слајдер

Протест на климатските активисти во Цирих

Десетици климатски активисти денеска протестираат пред седиштата на големите банки во Цирих против нивното финансирање на проекти за фосилни горива, што и штетат на животната средина

Back to top button
Close
Close