0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalEkonomi

Propozimi që e dita e diel të jetë ditë jopune u vlerësua pozitivisht nga KES, konsultimet vazhdojnë

Propozimi për ta bërë të dielën ditë jopune u vlerësua pozitivisht nga Këshilli Ekonomik dhe Social, i cili përfshin sindikatat, punëdhënësit dhe Qeverinë, si partnerë social.

Back to top button
Close
Close