0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderShoqëri

Promovohet ueb-faqja për ndihmë juridike – Mariçiq i inkurajoi qytetarët që të kërkojnë ndihmë juridike falas

Në organizim të Këshillit të Evropës dhe Delegacionit të Bashkimit Evropian në Republikën e Maqedonisë së Veriut, sot u mbajt promovim zyrtar onlajn i uebfaqes www.pravnapomos.mk, përmes të cilës qytetarët mund të informohen për ligjin, të cilën shteti ua jep në formën e Ndihmës Ligjore Falas.

Back to top button
Close
Close