Фотосервис

Промовирани кандидатите на коалицијата „Обнова за Македонија“

Коалицијата „Обнова за Македонија“ предводена од ВМРО ДПМНЕ ги промовира кандидатите за пратеници за претстојните избори

Back to top button
Close
Close